Clientendossier via Zilliz

Zilliz is een totaaloplossing waarin verschillende administratieve processen geautomatiseerd en verbonden zijn.

Voordelen voor ouders

Via deze omgeving kan de ouder de behandelovereenkomst zien tussen Eigenwijs en de ouder.

Ook de beschikking vanuit de gemeente kan ingezien worden via deze omgeving. Daarnaast kunnen ouders precies zien voor welke dagen de kinderen aangemeld zijn en kunnen makkelijk ruildagen aanvragen. Bovendien hebben ze beschikking tot foto’s en een chatfunctie met de locatie. Ook kunnen ze aantekeningen inzien en gemakkelijk urenoverzichten krijgen.

Voordelen voor medewerkers

De medewerkers kunnen zien op welke dagen ze ingeroosterd zijn, kunnen op één centrale plek met de ouders communiceren en hebben overzicht van welke kinderen ze mentor zijn. In Kidsconnect kunnen ze aantekeningen over het kind bijhouden en foto’s maken en direct taggen. Het systeem weet via toestemmingen precies welk kind wel/ niet op de foto mag verschijnen en zal dus zelf selecteren welke foto’s gepubliceerd mogen worden in de groepen.

Voordelen voor zorgcoördinator

De zorgcoördinator kan makkelijk de planning van de medewerkers aanpassen op basis van het aantal kinderen die aanwezig zijn op die dag. Ook is via dashboards inzichtelijk welke dossiers nog aandacht behoeven en wat waar nog moet gebeuren.

Voordelen voor de gedragsdeskundige

De gedragsdeskundige heeft altijd wanneer nodig een actueel overzicht van de kinderen en aantekeningen en kan dus meekijken in het dossier wanneer overleg gewenst is.

Voordelen voor de bestuurder

Via dashboards is managementinformatie inzichtelijk voor de bestuurder, waardoor aangestuurd kan worden wanneer nodig. Ook kunnen hier de overzichten gevonden worden voor declaratie.